Selecteer een pagina

Vriendenboekje

Stichting Zo Mooi Mogelijk - KOKEN

Stichting Zo Mooi Mogelijk - PODCAST

Stichting Zo Mooi Mogelijk - FOTOS

Stichting Zo Mooi Mogelijk - NETWERK

Stichting Zo Mooi Mogelijk - AGENDA

Vriendenboek

Fysio Factory

Onze sponsor - Fysio FactoryWij, Bart Wolfs en Diana Schat-Crombach, zijn in maart 2012 Fysio Factory gestart. Samen werken wij met veel enthousiasme aan het herstel en de begeleiding van uiteenlopende ziektebeelden, waarbij specifieke kennis en eerlijkheid ons handelsmerk zijn. In 2017 zijn wij samen met onze collega Sanne Waterlander ons gaan specialiseren op de doelgroep “Kinderen met een Mogelijkheid”. We hebben een sportgroep met kinderen en jongvolwassenen met het syndroom van down. Zij sporten twee keer in de week een uurtje bij ons in de hal maar ook buiten op het veld.

Daarnaast hebben we nog een groep kinderen met gedragsproblematiek, kinderen met een psychomotore retardatie en groepen kinderen en jeugdigen met obesitas. Onze oefenzaal voor fysiotherapie is ingericht voor mensen met een auditieve of visuele beperking en voor mensen met een (elektrische) rolstoel of scootmobiel. Kortom doen we alles wat mogelijk is om deze doelgroep aan het bewegen te krijgen.

Want sport en beweging is voor iedereen.

Thijs Zorg

Onze sponsor - ThijsZorgThijs Zorg is een zelfstandige onderneming die ondersteuning biedt aan hen die het nodig hebben. In de start heb ik mij gericht op de jeugd- en gehandicaptenzorg in de breedste zin. Later heb ik mijn passie gevonden in cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Met een andere kijk richt ik mij op de zorgvraag achter het gedrag. Met veel respect voor de eigenheid van de cliënt probeer ik de ontwikkeling weer in beweging te krijgen, zodat deze zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen. 

Zonder weerstand geen groei. 

Ik voel mij als hulpverlener verbonden met de visie van Stichting Zo Mooi Mogelijk omdat zij, net als ik, uitgaan van de mogelijkheden, talenten en kansen van de kinderen. Vanuit mijn eigen ervaring zie ik dat kinderen niet altijd de aandacht of mogelijkheden krijgen die ze verdienen of nodig hebben om tot groei te komen. Daarom vind ik het werk van de stichting zo belangrijk, omdat deze kinderen op een veilige manier de kans geeft, hun plekje te nemen binnen onze maatschappij. 

Methodieken:

– Dialoog model
– Ervaringsleren
– Cognitieve gedragsmatige aanpak
– Psycho – educatie
– Sport – Spel – Buitenleven

Thijs Zorg - begeleiden en ondersteunen

Onze sponsoren (in alfabetische volgorde)

Attività | Grafisch Ontwerp - Webdesign - Fotografie

Onze sponsor - Attività Grafische Ontwerp, Webdesign & Fotografie

Fysio Factory

Onze sponsor - Fysio Factory

Gemeente Heerlen

Onze sponsor - Gemeente Heerlen

Iedereen kan sporten Parkstad

Onze sponsor - Iedereen kan sporten Parkstad

Metis notarissen

Onze sponsor - Metis Notarissen

Thijs Zorg

Onze sponsor - ThijsZorg

Sponsor worden

Wilt u ons ook een handje helpen? Als sponsor of vrijwilliger?  Vul dan dit sponsorfomulier in: wij nemen dan snel contact met u op.

Ik wil heel graag sponsor worden !

1 + 15 =

Contactformulier

7 + 8 =