ik ben mooi

Agenda

Dummies Kunst

woensdag 14 oktober Graffiti Nash
woensdag 21 oktober Pimp my art Sanne Waterlander
woensdag 28 oktober Schilderen op doek (klassiek) Marcel Limbourg
woensdag 4 november Huishoud kunst Wilma Kuit
woensdag 11 november Fotografie Marjan Bos
woensdag 18 november Schilderen op doen (modern) Janneke Reijmersdal
zaterdag 28 november Opening Kunstexpositie

Nieuws

28 oktober 2020 - BELavond - Wij mogen meedoen bij de VRIENDENLOTERIJ
Wij mogen meedoen met onze stichting bij de vriendenloterij!

Woensdagavond 28 Oktober gaan wij een bel avond houden:

Enkel dit bellen, levert een grote vergoeding op. Ieder belletje en ieder lot, levert ons iets geweldigs op! Deze mogelijkheid is voor onze stichting enorm! Deze vergoeding is zo welkom en komt zo vreselijk top terecht. We kunnen veel doelen van kinderen bereiken, veel activiteiten organiseren om op zoek te gaan naar passie en talent. We halen ze uit hun sociale isolement en geven ze een nuttig gevoel. Dit is van enorme waarde.

Onze vraag
Wil je mee bellen? Meld je aan!
Wil je gebeld worden? Zeg het ons!
Wil je je vrienden lot omzetten naar ons? We love you kiss!
Alvast enorm bedankt!
9 oktober 2020 - WIJ ZIJN OFFICIEEL EEN STICHTING!

Een gedenkwaardig moment bij METIS Notarissen.

Stichting Zo Mooi Mogelijk

Foto's & Video

De langste trap van Nederland

42x die trappen op voor een officiële marathon. Geheimpje: wij hadden er 52!

Vriendenboek

Fysio Factory

Wij, Bart Wolfs en Diana Schat-Crombach, zijn in maart 2012 Fysio Factory gestart. Samen werken wij met veel enthousiasme aan het herstel en de begeleiding van uiteenlopende ziektebeelden, waarbij specifieke kennis en eerlijkheid ons handelsmerk zijn. In 2017 zijn wij samen met onze collega Sanne Waterlander ons gaan specialiseren op de doelgroep “Kinderen met een Mogelijkheid”. We hebben een sportgroep met kinderen en jongvolwassenen met het syndroom van down. Zij sporten twee keer in de week een uurtje bij ons in de hal maar ook buiten op het veld.

Daarnaast hebben we nog een groep kinderen met gedragsproblematiek, kinderen met een psychomotore retardatie en groepen kinderen en jeugdigen met obesitas. Onze oefenzaal voor fysiotherapie is ingericht voor mensen met een auditieve of visuele beperking en voor mensen met een (elektrische) rolstoel of scootmobiel. Kortom doen we alles wat mogelijk is om deze doelgroep aan het bewegen te krijgen.
Want sport en beweging is voor iedereen.

Thijs Zorg

Thijs Zorg is een zelfstandige onderneming die ondersteuning biedt aan hen die het nodig hebben. In de start heb ik mij gericht op de jeugd- en gehandicaptenzorg in de breedste zin. Later heb ik mijn passie gevonden in cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Met een andere kijk richt ik mij op de zorgvraag achter het gedrag. Met veel respect voor de eigenheid van de cliënt probeer ik de ontwikkeling weer in beweging te krijgen, zodat deze zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen. 

Zonder weerstand geen groei. 

Ik voel mij als hulpverlener verbonden met de visie van Stichting Zo Mooi Mogelijk omdat zij, net als ik, uitgaan van de mogelijkheden, talenten en kansen van de kinderen. Vanuit mijn eigen ervaring zie ik dat kinderen niet altijd de aandacht of mogelijkheden krijgen die ze verdienen of nodig hebben om tot groei te komen. Daarom vind ik het werk van de stichting zo belangrijk, omdat deze kinderen op een veilige manier de kans geeft, hun plekje te nemen binnen onze maatschappij. 

Methodieken:

– Dialoog model
– Ervaringsleren
– Cognitieve gedragsmatige aanpak
– Psycho – educatie
– Sport – Spel – Buitenleven

Contactformulier

6 + 2 =